Gevulde wontons van wild zwijn in bouillon

  • Wereld, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-02-2018
  • Gevulde wontons van wild zwijn in bouillon

    Gevulde wontons van wild zwijn in bouillon

    Gevulde wontons van wild zwijn in bouillon

Wild heeft een karakteristieke aromatische smaak, doordat de dieren in de natuur veel beweging hebben gehad en daar het eigen voedsel bij elkaar hebben gescharreld. Eigenlijk dus het scharrelvlees bij uitstek, bevat weinig vet en is bovendien nog eens rijk is aan ijzer en eiwitten. De bereiding van wild kan ook nog eens simpel zijn! Meer inspiratie vind je op Wildplaza.com!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 l wildbouillon
2 el sojasaus
20 gr verse gember (in plakjes gesneden)
3 bosuistengels (in ringen gesneden)
18 wontonvelletjes
18 tl wildzwijnragout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1.Zet de wildbouillon met de sojasaus en de gember op en breng dit aan de kook. Laat het op zacht vuur 15 minuten doorkoken.
2.Maak ondertussen de wontons. Leg de wontonvelletjes op je werkblad en doe in het midden van elk velletje een theelepel ragout.
3.Maak elk wontonvel rondom de ragout met je vingers nat met water, klap het dubbel en plak het dicht.
4.Zeef de bouillon en zet hem weer terug op het vuur. Voeg de wontons toe aan de bouillon. Laat de wontons 5 minuten op zacht vuur meekoken.
5.Verdeel de bouillon en de wontons over de borden. Zorg ervoor dat er op ieder bord minimaal drie wontons liggen. Garneer met de gesneden bosui.

Bron

Http://www.wildplaza.com/nl/recepten/wild-zwijn/gevulde-wontons-van-wild-zwijn-in-bouillon

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten