1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spinazie
  6. Cannelloni gevuld met gehakt en tomaten bedekt met spinazie

Cannelloni gevuld met gehakt en tomaten bedekt met spinazie

Door: johnpolman

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-02-2018

Ingrediënten 3 personen


Olijfolie
300 gram half om half gehakt
4 à 5 tomaten in blokjes
1 klein blikje tomatenpuree
2 teentjes knoflook fijn gesneden
2 takjes rozemarijn fijngeknipt
2 takjes oregano fijn geknipt
peper
1 kg spinazie
1 pak cannelloni
150 gram geraspte kaas


Verder heb je nodig


Hapjespan
ovenschotel


Lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie en verhit de tomaten in knoflook en de kruiden.
Doe dan de gehakt erbij en roer dit goed door.en laat dit 15 minuten zachtjes pruttelen.
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet ondertussen de ovenschaal in met een beetje olijfolie.
Kook de spinazie.
Vul de cannelloni met het gehaktmengsel en doe dit in de ovenschaal.
Schep de spinazie er over en doe de schaal 20 minuten in de oven.
Doe dan de geraspte kaas er overheen en dan nog 10 minuten in de oven tot de cannelloni gaar is.

Tags, ,



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van johnpolman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top