Lobster salad / kreeft salade

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-02-2018

Wij wonen op Saba waar een kleine duurzame visserij op kreeft bestaat van de Saba Bank. Heerlijke salade als variatie op kreeft uit de oven of op de BBQ.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pound cooked, diced lobster (about 3 to 4 1-pound lobsters)
1/2 cup thinly sliced celery
1 red onion - diced
4 to 6 tablespoons mayonnaise, or to moisten
salt and freshly ground black pepper, to taste
(freshly squeezed) lemon or lime juice

Optional:
1 yellow bell peppers, seeded and diced
1 avocado, peeled, quartered, and brushed with lemon juice, optional
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Lobster Boiling Times:
1 pound to 1 1/4 pounds - 7 to 9 minutes
1 1/2 pounds - 9 to 11 minutes
2 pounds - 11 to 12 minutes
2 1/2 to 3 pounds - 12 to 14 minutes

In a large bowl, mix together the lobster meat, yellow peppers, celery, onion, mayonnaise and pepper until evenly combined. Chill before serving (best made a day before eating).

Bron

Mix of two recipes: http://allrecipes.com/recipe/24838/lobster-salad/ and https://www.thespruce.com/boiled-lobster-salad-3058075

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten