1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Lobster salad / kreeft salade

Lobster salad / kreeft salade

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-02-2018

Ingrediënten 4 personen


1 pound cooked, diced lobster (about 3 to 4 1-pound lobsters)
1/2 cup thinly sliced celery
1 red onion - diced
4 to 6 tablespoons mayonnaise, or to moisten
salt and freshly ground black pepper, to taste
(freshly squeezed) lemon or lime juice

Optional:
1 yellow bell peppers, seeded and diced
1 avocado, peeled, quartered, and brushed with lemon juice, optional



Wij wonen op Saba waar een kleine duurzame visserij op kreeft bestaat van de Saba Bank. Heerlijke salade als variatie op kreeft uit de oven of op de BBQ.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Lobster Boiling Times:
1 pound to 1 1/4 pounds - 7 to 9 minutes
1 1/2 pounds - 9 to 11 minutes
2 pounds - 11 to 12 minutes
2 1/2 to 3 pounds - 12 to 14 minutes

In a large bowl, mix together the lobster meat, yellow peppers, celery, onion, mayonnaise and pepper until evenly combined. Chill before serving (best made a day before eating).

Bron

Mix of two recipes: http://allrecipes.com/recipe/24838/lobster-salad/ and https://www.thespruce.com/boiled-lobster-salad-3058075



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jensodinga


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jensodinga
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top