Panna cotta met roquefort, vijgen en honing

  • Frans, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-02-2018
  • Panna cotta met roquefort, vijgen en honing

    Panna cotta met roquefort, vijgen en honing

    Panna cotta met roquefort, vijgen en honing

Lekker Valentijn toetje.....

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pakje roquefort (Papillon rouge)
40 cl melk
2 g agar-agar
6 zachte vijgen op siroop
4 koffielepels vloeibare honing
2 takjes tijm
5-pepers mengeling
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Doe de melk en de in stukken gesneden roquefort in een kookpot.
-Kruid met de 5-bessenpeper en breng aan de kook.
-Doe het agaragarpoeder erbij en klop. Laat nog 2 min. al roerend koken.
-Doe de panna cotta in de serveerglazen. Zet 1 uur in de koelkast.
-Snijd de vijgen in kleine blokjes, doe ze in een diep bord met de takjes tijm en de honing. Voeg peper toe en meng.
-Werk de glazen net voor het serveren af met de vijgen met honing.

Bron

delhaize

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten