Chinese tomatensoep

  • Chinees, Soep
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-01-2018

Beter dan de chinese restaurant

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 Ui
4 Teentjes knoflook
Olie
70 Gram Tomaten puree
250 gram Conimex wok noedels
4 El Zoete Ketjap
2 El Azijn
500 ML Gezeefde tomaten
400 gram tomaten in blokjes uit blik

Kruiden en specerijen
500 ML water
1/2 Tl Peper
1/2 Tl zout
3 Tl Tuinkruiden bouillonpoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan
Koksmes
Snijplank
Knoflookpers

Bereidingswijze

- Knoflook en ui ontvellen
- Ui snijden
- Knoflook door de knoflookpers
- Fruit de ui en daarna de knoflook
- Ontzuur de tomatenpuree
- Toevoegen de gezeefde tomaten + tomatenblokjes daarna:
Bouillon, Ketjap en Azijn
- Laat 20 minuten sudderen
- Pureer de soep en proeven
- Kook ondertussen de wok noedels volgens verpakking

Serveer per kom ongeveer 50 gram noedels in soep.

Serveertip

Ook te doen met 1 Liter gezeefde tomaten als je maizena/allesbinder toevoegt.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten