hot dog 2.0

  • Fusion, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-01-2018
  • hot dog 2.0

    Hot dog 2.0

    Hot dog 2.0

vreugde ende jolijt , want ze mogen weer ! de hot dog .
na jaren verbannen te zijn geweest ( overigens terecht , slechte worst, slechte saus etc ), staan ze nu bij menig eettent weer op de kaart . bij mijn locale horeca ook de vega dog verkrijgbaar.
kortom we kunnen weer lekker varieren met van alles en nog wat.
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 witte zachte puntjes ( groot )
4 chipolata worstjes ( origineel is merguez )
500 gram coleslaw ( b ieze )
2 el currypoeder
2 tl. gerookt paprika poeder
2 tl. kipkruiden met zout
bos ui in ringetjes
gebakken uitjes
2 el. sambal
3 eigelen
1 el water
2 el azijn
1 el mosterd
beetje zonnebloemolie


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven
grilpan
mengkom
staafmixxer met beker

Bereidingswijze

doe de coleslaw in een kom en meng met het curry poeder, zet even weg en roer af en toe om. niet koud
doe de eigelen,azijn,paprikapoeder,kipkruiden,water,mosterd en sambal in je beker, zet je staafmixer onderin , scheutje olie erbij , en trek hem langzaam omhoog , te dik nog wat olie.
gril de worstjes zonder olie of boter in je pan , tot gaar en krokant , velletje mag knappen
maak de bovenkant van de broodjes iets vochtig , en zet even in de oven tot knapperig.
snijdt vervolgens de bovenkant in , beleg met wat sla mengsel , dan worst, saus en daarna wat bosui en gebakken uitjes
serveer alles wel zo heet mogelijk.

Bron

aangepast aan dagelijkse kost recept

Serveertip

extra pittig : vervang bosui door jalapeno peper ringetjes .

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten