Suikervrije kwarktaart
- Europees, Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 15-01-2018
Deze kwarktaart is gemaakt met Green Sugar, een 100% natuurlijke zoetstof op basis van erythritol en stevia. Green Sugar is net zo zoet als suiker, bevat geen calorieen en heeft geen stevia bijsmaak!
Ingrediënten 10 personen
Taartbodem van amandelmeel (of een andere bodem)500 g magere kwark.
200 ml ongezoete slagroom.
100 g Green Sugar* (poeder of kristal). .
3 zoete en sappige mandarijnen.
4 g agar-agar.
* Green Sugar bevat geen calorieën en geen netto-koolhydraten.
Benodigdheden
Eventueel een keukenmixerBereidingswijze
1. Klop de slagroom stijf.
2. Snij de mandarijnen in stukjes en zorg ervoor dat u het sap wat vrijkomt opvangt.
3. Voeg vervolgens de kwark, de Green Sugar (of xylitol), de mandarijnen (met het sap) en de agar-agar toe en
4. meng deze goed door elkaar.
5. Vervolgens het mengsel gelijkmatig verdelen over de taartbodem.
Wanneer de taart klaar is, deze in de koelkast bewaren.
Serveertip
In plaats van mandarijnen kan er natuurlijk ook ander fruit worden gebruikt.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties