1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Europese keuken
  5. Suikervrije kwarktaart

Suikervrije kwarktaart

  • Europees, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-01-2018

Ingrediënten 10 personen


Taartbodem van amandelmeel (of een andere bodem)
500 g magere kwark.
200 ml ongezoete slagroom.
100 g Green Sugar* (poeder of kristal). .
3 zoete en sappige mandarijnen.
4 g agar-agar.

* Green Sugar bevat geen calorie├źn en geen netto-koolhydraten.


Verder heb je nodig


Eventueel een keukenmixer


Deze kwarktaart is gemaakt met Green Sugar, een 100% natuurlijke zoetstof op basis van erythritol en stevia. Green Sugar is net zo zoet als suiker, bevat geen calorieen en heeft geen stevia bijsmaak!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Klop de slagroom stijf.
2. Snij de mandarijnen in stukjes en zorg ervoor dat u het sap wat vrijkomt opvangt.
3. Voeg vervolgens de kwark, de Green Sugar (of xylitol), de mandarijnen (met het sap) en de agar-agar toe en
4. meng deze goed door elkaar.
5. Vervolgens het mengsel gelijkmatig verdelen over de taartbodem.

Wanneer de taart klaar is, deze in de koelkast bewaren.

Serveertip

In plaats van mandarijnen kan er natuurlijk ook ander fruit worden gebruikt.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Green_Sugar


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Green_Sugar
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top