1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Belgische keuken
  5. Toasts met kippenlever en framboos

Toasts met kippenlever en framboos

  • Belgisch, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-12-2017

Ingrediënten 4 personen


250 g frambozen
400 g kippenlevers
4 dikke sneden meergranenbrood
2 eetlepels wijnazijn met frambozensap taste of inspirations
1 eetlepel honing
enkele blaadjes verse basilicum
40 g boter
peper en zout


Toasts met kippenlever en framboos
Toasts met kippenlever en framboos

Super lekkere toast 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snijd het vet van de levertjes en bak ze in 20 g hete boter.
-Karamelliseer even met de honing en blus met de frambozenazijn.
-Kruid bij met peper en zout naar smaak.

-Verwijder de korsten van het brood en bak de sneden brood in de pan met de rest van de boter.
-Plet de helft van de frambozen fijn met een vork.
-Verdeel de levertjes over de sneden brood en lepel er de geplette frambozen naast.
-Werk af met de overige frambozen.

Bron

Delhaize



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top