Boquerones met appelazijn

  • Spaans, Borrelhapje
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 20-12-2017
  • Boquerones met appelazijn

    Boquerones met appelazijn

    Boquerones met appelazijn

Heerlijk hapje bij de borrel, zó gemaakt en veel lekkerder dan uit de winkel!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 sardinefilets of 12 ansjovisfilets
6 el Tromp&Rueb appelazijn
1 bosui
1 teen knoflook
2 takjes tijm
4 el extra vergine olijfolie
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Leg de filets in een schaaltje en bestrooi met zout. Goed er de appelazijn over en marineer minimaal 4 uur in de koelkast.
2. Hak de knoflook fijn, snijd ringen van de bosui. Ris de blaadjes van de takjes tijm.
3. Dep de filets droog, leg in een schaaltje. Strooi er de knoflook en bosui over. Schenk de olijfolie erover. Bestrooi met tijmblaadjes.

Serveertip

Ook heerlijk met een geroosterd stokbroodje eronder!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten