Romige Toscaanse garnalen

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Romige Toscaanse garnalen

    Romige Toscaanse garnalen

    Romige Toscaanse garnalen

Romige Toscaanse garnalen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 el kokosboter
🍝 6 teentjes knoflook, fijngehakt
🍝 500 g garnalen, gepeld
🍝 1 ui, gehakt
🍝 1 glas witte wijn
🍝 150 g zongedroogde tomaten
🍝 3-4 grote handen verse spinazie
🍝 200 ml plantaardige (light) room
🍝 Zout en peper naar smaak
🍝 150 g vers geraspte parmezaanse kaas
🍝 Wat Italiaanse kruiden naar smaak
🍝 Verse peterselie
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 582,62 kcal
Koolhydraten 31,42 g
Eiwitten 49,17 g
Vetten 23,35 g
Benodigdheden
pannen

Bereidingswijze

1. Smelt de kokosboter, voeg de knoflook toe en bak ongeveer een minuutje.
Voeg de garnalen toe en bak ze een paar minuutjes mee tot ze roze zijn.

2. Schep de garnamen uit de pan en zet ze apart. Doe weer wat kokosboter in de pan, voeg de ui toe en bak deze een paar minuutjes.
Voeg de witte wijn toe en laat even wat inkoken

3. Voeg de room toe en daarna de tomaatjes.
Zout en zwarte peper naar smaak toevoegen.
Voeg daarna de spinazie toe en laat slinken.
Voeg de Parmezaanse kaas toe.

4. Doe de garnalen en Italiaanse kruiden erbij.
Garneer met wat verse peterselie en genieten maar!

Bron

Happy Healthy Club

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

paula_bijl avatar
paula_bijl

Doorsturen

Home Recepten