Gegrilde perziken met honing en vanille ijs

  • Wereld, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-12-2017
  • Gegrilde perziken met honing en vanille ijs

    Gegrilde perziken met honing en vanille ijs

    Gegrilde perziken met honing en vanille ijs

Dit dessert kun je zowel op de (winter)barbecue en in de grillpan bereiden. Een heerlijk gerecht voor na een smakelijk kerstdiner! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g perziken
4 bolletjes vanille ijs
10 el honing
1 tl zeezout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
barbecue of grillpan

Bereidingswijze

1. Zorg dat de barbecue of grillpan (nog) op temperatuur is.
2. Snijd de perziken doormidden en verwijder de pit. Snijd vervolgens in kwarten.
3. Wrijf een klein beetje olie op de perziken.
4. Gril de perziken 1-2 minuten op beide snijkanten, totdat het fruit warm is en zacht wordt.
5. Lef op elk bord 2 perzikkwarten.
6. Druppel er wat honing over en strooi er een klein beetje zeezout op.
7. Schep op elk bord een bol vanille-ijs.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten