Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Gegrilde perziken met honing en vanille ijs

Gegrilde perziken met honing en vanille ijs

Door: VerseOogst

  • Wereld Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-12-2017

Ingrediënten 4 personen


200 g perziken
4 bolletjes vanille ijs
10 el honing
1 tl zeezout


Verder heb je nodig


Barbecue of grillpan


Dit dessert kun je zowel op de (winter)barbecue en in de grillpan bereiden. Een heerlijk gerecht voor na een smakelijk kerstdiner! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Zorg dat de Barbecue of grillpan (nog) op temperatuur is.
2. Snijd de perziken doormidden en verwijder de pit. Snijd vervolgens in kwarten.
3. Wrijf een klein beetje olie op de perziken.
4. Gril de perziken 1-2 minuten op beide snijkanten, totdat het fruit warm is en zacht wordt.
5. Lef op elk bord 2 perzikkwarten.
6. Druppel er wat honing over en strooi er een klein beetje zeezout op.
7. Schep op elk bord een bol vanille-ijs.

Tags, , , ,



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top