1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Gevulde eieren
  5. gevulde eieren met ansjovismayonaise

gevulde eieren met ansjovismayonaise

  • Slanke keuken, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-12-2017

Ingrediënten 4 personen


2 hardgekookte eieren
2 ansjovisfilet
1 eetlepel mayonaise
1/2 eetlepel fijn geknipte bieslook
1/2 eetlepel fijn geknipte peterselie
peper en zout


Verder heb je nodig


Pan, vork


Geinspireerd op de methode van Montignac:

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de eieren schrikken in koud water en kneus de schil alvorens ze weer in het koude water terug te doen.
hak de ansjovisfilet fijn en meng met de mayonaise, bieslook en peterselie.

Pel de eieren en leg ze direct weer in het koude water. Wanneer de eieren goed afgekoeld zijn halveer je ze en knijp licht in het eiwit om de dooier er uit te wippen.

Meng de dooiers met het het mengsel van de ansjovis/mayo/bieslook/peterselie en breng op smaak met peper en zout. Vul de eieren met het mengsel.

Serveertip

Sprietjes bieslook of toefje peterselie er boven op. Serveer ze in of op een cup a cake bakje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 007Jose


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 007Jose
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top