1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Zoete aardappelbeignets met kerrie en yoghurtdip (om uit te proberen met oud en nieuw)

Zoete aardappelbeignets met kerrie en yoghurtdip (om uit te proberen met oud en nieuw)

Door: zomaareenbezoeker

  • Wereld, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-12-2017

Ingrediënten 2 personen


2 zoete aardappels, geschild
1 eiwit
2 el bloem
olie om te frituren

Dip:
100 gr Griekse yoghurt
1 teentje geperste knoflook
1 takje munt, fijngehakt
1 takje peterselie, fijngehakt
sap van 1/2e limoen



Recept uit 'boodschappen', omdat ik niet van oliebolen houd lijkt het me leuk om dit met oud&nieuw uit te proberen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voor de dip alles door elkaar roeren. Dan aardappels in dunne schijfjes snijden, het eiwit loskloppen. Bloem, kerrie en zout erbij en loskloppen tot een luchtig beslag. De olie verhitten en dan de aardappelschijfjes door het mengsel halen en om en om in een paar minuten bakken. Serveren met de yoghurtdip

Tags

Bron

Boodschappen nummer 11



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zomaareenbezoeker
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top