Zoete aardappelbeignets met kerrie en yoghurtdip (om uit te proberen met oud en nieuw)

  • Wereld, Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 16-12-2017

Recept uit 'boodschappen', omdat ik niet van oliebolen houd lijkt het me leuk om dit met oud&nieuw uit te proberen.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 zoete aardappels, geschild
1 eiwit
2 el bloem
olie om te frituren

Dip:
100 gr Griekse yoghurt
1 teentje geperste knoflook
1 takje munt, fijngehakt
1 takje peterselie, fijngehakt
sap van 1/2e limoen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voor de dip alles door elkaar roeren. Dan aardappels in dunne schijfjes snijden, het eiwit loskloppen. Bloem, kerrie en zout erbij en loskloppen tot een luchtig beslag. De olie verhitten en dan de aardappelschijfjes door het mengsel halen en om en om in een paar minuten bakken. Serveren met de yoghurtdip

Bron

Boodschappen nummer 11

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten