1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Reebiefstuk met kastanjechampignons

Reebiefstuk met kastanjechampignons

Door: Wildplaza

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-12-2017

Ingrediënten 4 personen


4 reebiefstukjes van ± 120 g
zout, peper
30 g boter
1 el olijfolie
150 g kastanjechampignons
1 dl madeira
2 dl wildbouillon
2 el allesbinder
peterselie


Verder heb je nodig


Oven 100ºC, Koekenpan, aluminiumfolie, ovenschaal


Eenvoudig en snel te maken!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Zet de oven aan op 100ºC.
Bestrooi de reebiefstuk met zout en peper.Verwarm de boter met de olie in een koekepan en bak hierin de biefstuk aan beide zijden bruin (reken 3-4 min. aan iedere kant). Neem de biefstuk uit de pan en houdt deze warm op een schaal in aluminiumfolie in de oven.
Voeg de champignons in plakjes toe aan de bakboter en fruit deze.
Blus met de Madeira en de bouillon en breng dit aan de kook. Bind de vloeistof met de allesbinder en voeg de gehakte peterselie toe.

Tags,

Serveertip

Serveertip
Serveer de reebiefstuk met de kastanjechampignons, gekookte sperzieboontjes en gegratineerde aardappelen uit de oven. Als nagerecht: roomijs met warme chocoladesaus.

Bron

Http://www.wildplaza.com/nl/wildsoorten/ree/reebiefstuk-met-kastanjechampignons



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top