Kipsate Ajam voor bbq of gourmet

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • > 120 min.
  • Kipsate Ajam voor bbq of gourmet

    Kipsate Ajam voor bbq of gourmet

    Kipsate Ajam voor bbq of gourmet

Heerlijke kipsate Ajam voor op vb de BBQ of gourmet

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
700gram kipfilet; 2 knoflookteentjes; 6 EL ketjap manis; 1 EL gembersiroop; 1 TL djinten (gemalen komijn); 1 TL ketoembar; (gemalen koriander); 1 TL djahe (gemberpoeder); 1 TL sesamolie; 1 EL citroensap (totaal > 4 uur marineren; (hoe langer hoe lekkerder)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Knoflookpers; kom met deksel

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten met een lepel of staafmixer, snij de kipflilet in dunne plakjes. Voeg dit samen in een kom met deksel en laat dit teminste 4 uur marineren in de koelkast. (de avond van te voren maken is nog lekkerder!) Heerlijk op de BBQ of Gourmet

Serveertip

Prik de gemarineerde kipfilet voor het bakken op een (nat geworden) sate stokje, lekker met sate saus

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

RobD76 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten