Red velvet pops

  • Wereld, Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 08-12-2017
  • Red velvet pops

    Red velvet pops

    Red velvet pops

Dat is nog eens smullen: aardbeien in combinatie met een Red Velvet cake! Deze Red Velvet pops hebben we niet op een stokje gemaakt, maar presenteren we een keer op een andere manier, namelijk op een vorkje! Alles wat je nodig hebt om deze prachtige cake pops te maken, vind je bij de Leukste Taartenshop!

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
180 gram FunCakes Mix voor Red Velvet Cake
1 ei
35 ml plantaardige olie
70 ml water
250 ml slagroom
1 eetlepel suikerbakkerspoeder
Aardbeien
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mini muffin pan
Mini cupcake vormpjes
Rooster
Spuitzak 30 cm
Spuitmondje #021
Vorkjes

Bereidingswijze

1.Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C).
2. Meng 180 gram mix voor red velvet cake, 1 ei, 35 ml plantaardige olie en 70 ml water in een kom. Mix dit in 6-8 minuten tot een luchtig beslag.
3.Plaats de mini cupcake vormpjes in de muffin bakvorm en vul deze met het beslag. Bak de pops in circa 20 minuten gaar. Laat ze na het bakken afkoelen op een rooster. Als ze afgekoeld zijn, verwijder dan de cupcake vormpjes.
4.Klop 250 ml slagroom met 1 eetlepel suikerbakkerspoeder. Plaats spuitmondje 21 in een spuitzak en vul deze met de slagroom. Spuit nu mooie toeven op de mini pops.
5.Snijd de aardbeien vanaf onderen in, maar laat de bovenkant heel. Vouw ze uit en plaats ze op de toeven. 6.Steek een vorkje in de zijkant en presenteer de pops op een mooie schaal.

Bron

https://www.deleukstetaartenshop.nl/recepten/cakepops/red-velvet-pops/

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten