1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Vegan chili sin carne

Vegan chili sin carne

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 03-12-2017

Ingrediënten 4 personen


1 ui
1 cup geraspte wortel
1 a 2 rode pepers, fijngesneden
3 tenen knoflook, fijngehakt
1/2 cup bulgur
2 el chilipoeder
1 el komijnpoeder
4 (pruim)trostomaten
1 pakje gezeefde tomaten
1 blik kidneybonen
1 blik zwarte bonen
1 klein blikje mais
1 1/2 tl zout
koriander (garnering)


Verder heb je nodig


Keukenmachine of rasp


Lekkere, goed gevulde chili sin carne. Er zit behoorlijk wat pit in, dus als je niet zo'n held bent met pittig eten, begin je met een halve theelepel chilipoeder. 

 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Ui, wortel, pepers kort bakken.
Knoflook bijvoegen, 1 minuut meebakken.
Bulgur, chilipoeder, komijn er doorheen roeren.

2. Toevoegen: gesneden tomaten, gezeefde tomaten, bonen en bulgur.
Laat 1 uur stoven, tot alles gaar is.

Bron

Vegan challenge?



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sanfey


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sanfey
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top