1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Rumknotsen

Rumknotsen

  • Wereld, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 28-11-2017

Ingrediënten 10 personen


250 g mariabiscuits
180 g geraspt, gedroogde kokos
3 el Nutella (of vergelijkbaar)
395 g gecondenseerde melk
3 volle el cacao
2 - 3 el bruine rum of frangelico


Verder heb je nodig


Keukenmachine


Rumknotsen
Rumknotsen

Lekker als nagerecht na het nagerecht ;-)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maal de biscuits in de keukenmachine of doe ze in een plastic zak en sla ze fijn met een deegroller.
Doe de kruimels in een grote mengkom met 90 g kokos en de rest van de ingrediƫnten. Meng alles met een vork.
Tol balletjes van het mengsel en rol ze door de rest van het kokos.
Bekleed een bakplaat met bakpapier, leg de balletjes erop en laat ze opstijven in de koelkast.
Bewaar ze in een goed afgesloten koelkastdoosje of vries ze in voor later.
Door het kokos lijken deze rumknotsen een beetje op sneeuwballen, als je frangelico gebruikt, kun de de balletjes door fijngehakte hazelnoot rollen en dan lijken ze op modderballen.

Bron

Matt Preston



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van JolantheA


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van JolantheA
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top