1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Oven­scho­tel met Mexi­caans ge­hakt

Oven­scho­tel met Mexi­caans ge­hakt

Door: marcdepester

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-11-2017

Ingrediënten 4 personen


500 g rundergehakt
1 pak Mexicaanse gehaktkruiden albondigas
420 g witte bonen in tomatensaus
600 g Mexicaanse wokgroente (diepvries, ontdooid en uitgelekt)
80 g Cheddar Tophat
150 g tortillachips naturel


Oven­scho­tel met Mexi­caans ge­hakt
Oven­scho­tel met Mexi­caans ge­hakt

 Draai de balletjes in elkaar (zo gebeurd), leg ze met de bonen, groenten en chips in een ovenschaal en.... genieten to the Mex!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 180 °C.
-Meng het gehakt met de kruidenmix en ½ zakje zout uit het pak Mexicaanse gehaktkruiden. Maak met vochtige handen 16 ballen ter grootte van een walnoot.
-Meng de bonen, wokgroente en saus voor de salsa uit het pak Mexicaanse gehaktkruiden en schep in de ovenschaal.
-Leg de gehaktballetjes erin. Bak de schotel ca. 15 min. in het midden van de oven.
-Rasp ondertussen de kaas.
-Neem de schotel uit de oven en verdeel de tortillachips en kaas erover. Bak nog ca. 8 min in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.

Tags

Bron

AH



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top