Oven­scho­tel met Mexi­caans ge­hakt

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 27-11-2017
  • Oven­scho­tel met Mexi­caans ge­hakt

    Oven­scho­tel met Mexi­caans ge­hakt

    Oven­scho­tel met Mexi­caans ge­hakt

 Draai de balletjes in elkaar (zo gebeurd), leg ze met de bonen, groenten en chips in een ovenschaal en.... genieten to the Mex!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g rundergehakt
1 pak Mexicaanse gehaktkruiden albondigas
420 g witte bonen in tomatensaus
600 g Mexicaanse wokgroente (diepvries, ontdooid en uitgelekt)
80 g Cheddar Tophat
150 g tortillachips naturel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 180 °C.
-Meng het gehakt met de kruidenmix en ½ zakje zout uit het pak Mexicaanse gehaktkruiden. Maak met vochtige handen 16 ballen ter grootte van een walnoot.
-Meng de bonen, wokgroente en saus voor de salsa uit het pak Mexicaanse gehaktkruiden en schep in de ovenschaal.
-Leg de gehaktballetjes erin. Bak de schotel ca. 15 min. in het midden van de oven.
-Rasp ondertussen de kaas.
-Neem de schotel uit de oven en verdeel de tortillachips en kaas erover. Bak nog ca. 8 min in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten