Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Ravioli met bospaddenstoelen en Parrano snippers

Ravioli met bospaddenstoelen en Parrano snippers

Door: parrano

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-11-2017

Ingrediënten 4 personen



400 g ravioli (gevuld met bospaddenstoelen of truffel)
1 ui, gesnipperd
1 knoflookteen, fijn gesneden
5 g verse gemengde Italiaanse kruiden (oregano, tijm, rozemarijn en salie) fijn gesneden
400 g bospaddenstoelen, in stukken gesneden
100 ml creme fraiche
peper en zout
10 g verse krulpeterselie
80 g Parrano snippers (truffel-paddenstoelen mix)



Een super lekker en snel pastagerecht met heerlijke Parrano kaas! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de ravioli zoals op de verpakking vermeld staat of maak hem zelf.
2. Verhit een el olijfolie in de Koekenpan en bak hier de ui, knoflook, verse Italiaanse kruiden en bospaddenstoelen in.
3. Voeg als de paddenstoelen gaar zijn de creme fraiche en de gekookte pasta toe. Schep het geheel om tot de saus mooi verdeeld is.
4. Maak het gerecht af met peper, zout, peterselie en de Parrano snippers.

Tags, , ,



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top