1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Steak Zingara

Steak Zingara

Door: marcdepester

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-11-2017

Ingrediënten 4 personen


4 steaks
2 el Tomatenpuree
2 dl bruine fond voor vleesgerechten
100 gram Champignons
1 tl Truffelpasta
50 g gekookte Rundertong
50 g gekookte Ham
Zout
Peper
Boter
Paprikapoeder


Steak Zingara
Steak Zingara

Overheerlijke steak , naar een Italiaans recept. Geef er pasta of frietjes of aardappelpuree bij. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


-Snijd de champignons in fijn schijfjes en daarna in staafjes en bak ze op in wat boter.
Als ze gaar zijn, zet je ze opzij, maar behoud het bakvocht.
-Snijd de ham, de rundertong en de truffel in smalle staafjes julienne.
-Kruid de biefstukken rondom met peper en zout. Bak ze in schuimende boter naar de gewenste bakwijze.
Houd ze warm onder aluminiumfolie.
-Giet de verbrande boter uit de pan, maar houd de aanbaksels tegen.
-Plaats de pan terug op het vuur.
-Roer de tomatenpuree door de aanbaksels en blus met 2 el kooknat van de paddestoelen en de bruine fond
Laat wat inkoken tot sausdikte.
-Roer de hesp, de rundertong, de truffel en de champignons door de saus.
-Proef af met paprikapoeder.
Serveer meteen.

Tags

Bron

Mijn verstand



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top