Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

  • Wereld, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

  • Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

  • Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

  • Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

  • Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

  • Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

  • Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

  • Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

  • Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

  • Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

    Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar uit de airfryer

Heerlijk en makkelijk en snel gemaakt. Ook handig als je aan de lijn bent en geen brood mag. Dan heb je lekker paprika in plaarts van brood en je mist het brood helemaal niet. 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
** 500 gram shoarma (klein gesneden)
** 3 puntpaprika's (2 gehalveerd en 1 in hele kleine blokjes gesneden))
** 150 gram cheddar plakken ( in blokjes gesneden)
** 1 eetlepel shoarmakruiden
** 1 eetlepel selderie kruiden

Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 648,43 kcal
Koolhydraten 17,41 g
Eiwitten 61,94 g
Vetten 35,39 g
Benodigdheden

Airfryer

Bereidingswijze

** Meng alles door elkaar, behalve de gehalveerde puntpaprika's.

** Verwarm de aifryer (dit is gemaakt in de XL) voor op 180 graden.

** Vul de gehalveerde puntpaprika's met het mengsel.

** Doe de paprika's in de airfyer (er passen maar twee helften tegelijk in) en doe het anti-spatdeksel erop en zet de timer op 17 minuten.

** Na 17 minuten zijn ze klaar.

Eet smakelijk!

Serveertip

** Per persoon eet je als avondeten 1 hele paprika, dus twee helften. Terwijl je de paprika's op gaat eten die al klaar zijn, kunnen de andere twee erin, dan eet je ze beiden lekker warm ook.

** Voor 4 personen is het dus wat lastiger, dan moeten mensen op elkaar wachten. Dan kun je het beter in de oven maken. Doe ze dan in een, op 200 graden, voorverwarmde oven en zet ze 25 tot 30 minuten in het midden van de oven.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

SandraK1966 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten