Mosterdsaus met zilveruitjes

  • Belgisch, Saus/dressing
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-10-2017
  • Mosterdsaus met zilveruitjes

    Mosterdsaus met zilveruitjes

    Mosterdsaus met zilveruitjes

Lekkere saus die prima past bij everzwijnen gebraad of parelhoen ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 eetl. mosterd op traditionele wijze
4 dl gevogeltefond (bokaal)
1 eetl. cognac
1 eetl. olijfolie
5 jeneverbessen
2 kruidnagels
1 blaadje laurier
peper en zout
instantsausbinder (facultatief)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1.Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de zilveruitjes 10 min. samen met de jeneverbessen, de kruidnagels en
het laurierblaadje.
2. Blus met de cognac en laat nog even bakken tot al het vocht is opgenomen.
3. Overgiet met de gevogeltefond en laat 10 min. inkoken. Verwijder het laurierblaadje, de kruidnagels en de jeneverbessen.
4. Roer er de mosterd onder en bind eventueel lichtjes met wat instantsausbinder. Breng op smaak met peper
en zout.

Bron

colruyt

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten