Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Cake
  5. Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

Door: frutesse

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-10-2017

Ingrediënten 10 personen


100 gram rozijnen
175 gram suiker
100 gram geraspte kokos
200 gram zelfrijzend bakmeel
200 gram boter
2 ruime eetlepels Maestrichter Fruitstroop
2 eieren


Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

Een door een consument ingezonden recept wat uitblinkt door eenvoud en een geweldige combinatie van smaken. 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

AUSTRALISCHE CAKE MET MAESTRICHTER stroop

Wereldse combi met kokos

Wel de rozijnen even in heet water. Meng de suiker, kokos en het zelfrijzend bakmeel. Roer de stroop los en meng deze met de eieren door het droge mengsel. Smelt de boter en voeg deze toe. Voeg als laatste de rozijnen toe.

Giet het mengsel in een springvorm (24 cm) en bak ongeveer 30-35 minuten op 180 graden. Controleer eventueel met een houten satéprikker of de cake gaar is.

Na afkoelen bestrooien met poedersuiker.

Tags, , , , ,

Bron

Alie Arts



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top