Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

  • Nederlands, Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 27-10-2017
  • Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

    Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

    Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

  • Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

    Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

    Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

  • Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

    Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

    Australische Cake met Maestrichter stroop en kokos

Een door een consument ingezonden recept wat uitblinkt door eenvoud en een geweldige combinatie van smaken. 

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
100 gram rozijnen
175 gram suiker
100 gram geraspte kokos
200 gram zelfrijzend bakmeel
200 gram boter
2 ruime eetlepels Maestrichter Fruitstroop
2 eieren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

AUSTRALISCHE CAKE MET MAESTRICHTER STROOP

Wereldse combi met kokos

Wel de rozijnen even in heet water. Meng de suiker, kokos en het zelfrijzend bakmeel. Roer de stroop los en meng deze met de eieren door het droge mengsel. Smelt de boter en voeg deze toe. Voeg als laatste de rozijnen toe.

Giet het mengsel in een springvorm (24 cm) en bak ongeveer 30-35 minuten op 180 graden. Controleer eventueel met een houten satéprikker of de cake gaar is.

Na afkoelen bestrooien met poedersuiker.

Bron

Alie Arts

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten