Verse summer rolls met peking eend

  • Aziatisch, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-10-2017
  • Verse summer rolls met peking eend

    Verse summer rolls met peking eend

    Verse summer rolls met peking eend

Een makkelijke en snelle oplossing voor de beroemde pekingeend pannenkoekjes die lang duren en ingewikkeld zijn. Dit gerecht is makkelijk mee te nemen als lunch, maar kun je ook gebruiken als voor- of hoofdgerecht. De ingrediënten zijn verkrijgbaar op  https://www.asianfoodlovers.nl/.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 g gerookte eendenborstfilet
1 potje peking eend saus
1 handje chili pinda's, verkruimeld
3 lente uitjes, julienne gesneden
2 wortels, julienne gesneden
1 puntpaprika, fijn gesneden
rijstvellen voor verse springrolls
80 g gedroogde Shiitake paddenstoelen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Vijzel van Asian Home Gourmet

Bereidingswijze

1. Laat de Shiitake 30 minuten weken in lauwwarm water.
2. Snijd alle groenten en de Shiitake in de lengte fijn.
3. Wok de gesneden Shiitake ongeveer 3 minuten met de saus voor pekingeend
4. Week een rijstvel ongeveer 3 seconden in een badje met water en beleg deze met een plakje eend, een el Shiitake in saus, pinda's, lente ui, wortel, komkommer en paprika.
3. Vouw het rijstvel op als een loempia, herhaal dit tot de ingrediënten op zijn.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten