Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Zarzuela

Zarzuela

Door: Sabine_Gaastra

  • Spaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-10-2017

Ingrediënten 4 personen


300 gram kabeljauwfilet
300 gram roodbaars
200 gram gamba's
200 gram gekookte mosselen
2 uien
4 teentjes knoflook
2 rode paprika's
Blik tomatenblokjes
Rode peper
Olijfolie
Peper en zout
2 dl droge witte wijn
2 dl water
Citroensap
Pikant paprikapoeder
Laurierblad
Peterselie
1 el amandelmeel


Verder heb je nodig


Soeppan, Snijplank en mes


Deze Spaanse visstoof is heerlijk met gremolata en een geroosterd broodje om mee te dippen! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Snijd de ui fijn en pers de knoflook
2.Verhit olie in een Koekenpan en fruit de ui
3.Snijd de paprika in ringen en snijd de peper fijn
4.Voeg de knoflook, paprika en peper toe in de pan
5.Voeg de tomatenblokjes toe, de witte wijn en wat citroensap
6. Voeg de paprikapoeder, laurierblad en peterselie toe
7.Snijd ondertussen de vis in stukken en voeg deze dan ook toe met de el amandelmeel om het geheel te binden.
8.Laat het ongeveer 5 minuten koken

Tags, ,



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top