Panini grillworst

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-10-2017
  • Panini grillworst

    Panini grillworst

    Panini grillworst

Ongeveer een jaar geleden at ik voor het eerst een (sticky chicken) panini en wel in Engeland. Maar in Nederland kun je deze ook zeker verkrijgen bij verschillende tentjes. Deze grillworstpanini is een simpele en snelle weer-eens-wat-anders lunch of originele paasbrunch om thuis te maken.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
2 afbak paninibroodjes, grillworst (geen plakjes maar een hele rol die je zelf snijdt), kwart komkommer, kwart kleine rode ui, gezouten roomboter/kruidenkaas/zuivelspread naar keuze.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 760,50 kcal
Koolhydraten 56,03 g
Eiwitten 31,02 g
Vetten 44,90 g
Benodigdheden
Grill, oven of paninimaker

Bereidingswijze

Laat de grill of oven voorverwarmen of volg de instructies van de paninimaker. Snij een aantal plakjes grillworst en komkommer, snij de ui in kleine halve maantjes. Snijd de broodjes door de helft en besmeer één kant met het smeersel dat je gekozen hebt. Beleg met komkommerplakjes en strooi daar de ui overheen. Maak af met de grillworstplakjes en bak volgens de verpakking in de oven/onder de grill of in de paninimaker. Klaar is kees!

Laatste reacties

didoroelofsen867 avatar
didoroelofsen867 18-10-2017

(-:

Liah95 avatar
Liah95 18-10-2017

Haha, ja dat ben ik me bewust maar het kan wel gegeten worden met een paasbrunch. Puur een tip voor later ;)

didoroelofsen867 avatar
didoroelofsen867 18-10-2017

Paasbrunch? Het is oktober! Groetjes, Dido

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten