Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zeewolf uit de oven

Zeewolf uit de oven

Door: marcdepester

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-10-2017

Ingrediënten 4 personen


Zeewolffilets (van 150 g) 4
grijze garnalen 100 g
spinazie 400 g
citroensap 1 el
geraspte parmezaan 50 g
emmentaler (geraspt) 50 g
eidooier 1
melk 75 ml
tomatenblokjes (met kruiden, in blik) 400 g
olijfolie
peper
zout



Makkelijke en snelle ovenschotel die super lekker smaakt 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Maak de spinazie schoon en snij de blaadjes grof. Stoof ze kort aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet even opzij.
-Verwarm de oven voor op 190°C.
-Dep de visfilets droog, bedruppel met citroensap, kruid met peper en zout.
-Vet 4 kleine ovenschaaltjes lichtjes in met olijfolie, schep er de tomatenblokjes in. Schep daarop de gestoofde spinazie en vervolgens de vis. Bestrooi met de garnalen.
-Roer de eidooier los met de melk en de twee soorten kaas.
-Kruid met peper en zout. Verdeel over de vis.
-Zet 15 tot 20 minuten in de oven, of tot de vis gaar is.

Tags

Bron

Libelle



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top