Gevulde portobello's

  • Wereld, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-10-2017
  • Gevulde portobello's

    Gevulde portobello's

    Gevulde portobello's

De lekkerste gevulde portobello's, heerlijk in combinatie met bokbier. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 portobello's
100 g roomboter
Vulling 1:
50 g gerookte forel + extra boter
5 g peterselie
5 g bieslook
Vulling 2
25 g macadamia noten
25 g pecannoten
2 el suiker
Vulling 3
2 bietjes, in blokjes gesneden
1 el balsamico azijn
1 sjalotje, fijn gesneden
Vulling 4
50 g blauwe kaas, in blokjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Smelt de roomboter in een pan en haal hier de portobello's doorheen. Leg deze in een ovenschaal en zet deze ongeveer 7 minuten in de oven.
3. Smelt de suiker in een Koekenpan en karameliseer hier de noten in. Vul hier een portobello mee.
4.Meng de gerookte forel met boter en de kruiden. Vul hier ook de portobello mee.
5. Meng de bietjes met de balsamico en het sjalotje. Vul hier ook de portobello mee.
6. Vul de overige portobello met de blauwe kaas blokjes.

Bron

Recept van Arvid, biersommelier en chef

Serveertip

Serveer op een grote houten plank met bokbier.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten