1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fusion keuken
  5. Zalm
  6. Open ravioli met paddenstoelen en zalm

Open ravioli met paddenstoelen en zalm

Door: ThijsIngrid

  • Fusion, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-10-2017

Ingrediënten 4 personen


8 lasagnebladen (vers)
400 gram zalmfilets
2 eetlepels boter
250 gram kastanjechampignons (in kwarten)
2 uien (in halve ringen)
1 eetlepel knoflook (gehakt, potje)
1 verse gember (geschild, geraspt, ca. 3 cm)
4 takjes tijm (alleen de blaadjes)
0.5 flesje woksaus teriyaki
250 gram diepvriesdoperwten


Open ravioli met paddenstoelen en zalm
Open ravioli met paddenstoelen en zalm

Confusion: zomer en herfst - oost en west

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180ºC.
Snijd de lasagnevellen doormidden en knip de hoekjes eraf zodat ze een ronde vorm krijgen.
Verdeel de zalmfilet in 4 gelijke stukken, leg op de bakplaat en bestrooi met zout en peper. Gaar de zalm 10 minuten in de oven.
Breng een ruime pan met water en 1 eetlepel zout aan de kook. Verhit intussen de boter in een koekenpan en bak hierin de champignons, uien, knoflook en gember 2-3 minuten.
Voeg de helft van de tijm en alle woksaus toe en breng tegen de kook aan. Roer de doperwten erdoor en warm een paar minuten mee.
Kook de stukjes lasagnevel enkele minuten in het kokende water en giet af. Leg op 4 grote diepe borden elk 2 pastavelletjes. Verdeel hierover de saus en dek af met de rest van de velletjes.
Schep een stukje zalm naast de ravioli en bestrooi het gerecht met de rest van de tijm.

Tags, ,

Bron

Boodschappen / 10 / 2016



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ThijsIngrid
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top