1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Argentijnse keuken
  5. ****ARGENTIJNSE RUNDERREEPJES MET KNAPPERIGE GROENTEN****

****ARGENTIJNSE RUNDERREEPJES MET KNAPPERIGE GROENTEN****

Door: harry_bijl

  • Argentijns, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-09-2017

Ingrediënten 4 personen


=2 Tl. Verstegen pure specerijen mengeling (chimichurry)
=1 Schaal Runderreepjes Naturel (400 gram)
=300 gram witte Rijst.
=4 eetl.Olijfolie. = 2 rode Uien in ringen.
=2 rode en/of groene Paprika's, in repen.
=300 gram Winterpeen, in plakjes.


Verder heb je nodig


KOOKPAN+
KOEKENPAN+
SCHAAL+


Budgettip: Vervang de runderreepjes door
varkensreepjes.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Meng de runderreepjes met de chimichurri.
Kook de rijst volgens de aanwijziging op de verpakking.
Verhit in een Koekenpan 2 eetl. Olijfolie.
2.Schep de ui, paprika en wortel ercdoor. Bak de groenten in
5 minuten beetgaar. Schep de groente in een schaal.
3.Schenk de resterende olie in de pan.Bak de runderreepjes
in 4 minuten bruin. Schep de groenten door het vlees en bak
nog 1 minuut. Voeg peper en zout toe.
4.Verdeel de rijst over 4 borden,
Schep er de runderreepjes met de groenten bij.

Tags

Bron

Jumbo-Supermarkten



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top