*****LAMSWORST MET PARELCOUSCOUS & GROENTE*****

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-09-2017

In de nazomer is de keus van groente van
eigen bodem het grootst !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
=400 gram Lams-of-Mergueszworstjes
=200 gram Parelcouscous.
=1 Courgette, in blokjes.
=1 groene Paprika in blokjes.
=1 bosje Munt, de blaadjes in reepjes.
=200 gram Feta, in blokjes.
=1 Limoen (het sap en de rasp)
=95 gram Pistachenootjes
=Bakboter en Peper en Zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
KOOKPAN+
KOEKENPAN+

Bereidingswijze

1. Kook de Parelcouscous volgens de beschrijving
op de verpakking.
2.Smelt 25 gram in een koekenpan en bak hierin
de Courgette en de Paprika. Haaql de groenten uit het
braadvocht, voeg eventueel wat boter toe en bak hierin
de Lamsworstjes rondom bruin in 7-8 minuten.
3.Meng de Couscous met de groenten en breng alles op
smaak met Peper en Zout. Schep de blokjes Feta en de
Pistachenootjes erdoor en roer er tot het limoensap, de rasp
en de Basilicumolie doorheen.
4.Serveer de Couscous bij de Lamsworstjes en garneer de
Couscous op het bord met de reepjes Munt.

Bron

KEURSLAGER:

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten