Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Limoenbonen

Limoenbonen

Door: orphan

  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-09-2017

Ingrediënten 4 personen


350 gr verse sperziebonen, 200 gr witte bonen in tomatensaus, 1 el limoensap, 1 tl limoenrasp, olijfolie, beetje sambal, 1 tl verse munt ( klein gesneden), 1 el basilicumblaadjes ( klein gesneden), 1 tomaat, 1 lente ui, zout en peper.



Gemaakt van wat ik in huis had liggen!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Als eerste even de sperziebonen halfgaar koken. Ondertussen snijden we de tomaat in blokjes snijden en de lente ui in ringetjes.
Verwarm dan wat olijfolie in een wok en verwarm dan alvast de witte bonen in tomatensaus. Sperziebonen afgieten en alle overige ingredienten toevoegen bij de witte bonen. Op smaak brengen met zout en peper.

Tags,

Serveertip

Lekker met gebakken aardappeltjes



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top