Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Europese keuken
  5. gevulde kipdij filet met Serrano ham en manchego

gevulde kipdij filet met Serrano ham en manchego

Door: hans3333

  • Europees Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-09-2017

Ingrediënten 2 personen


4 kip dij filets
8 basilicum blaadjes zonder steeltje
150 gram dun gesneden Serrano ham
150 gram in dunne flinters Manchego
2 el. Dijon mosterd
4 el. amandel meel
1 tl. gerookt paprika poeder
1 tl. knoflookpoeder
1 tl. gedroogde tijm
peper udm.
olijfolie


Verder heb je nodig


Kwast
oven / ovenschaal
cocktail prikkers


Heerlijke variant op de mozzarella/pesto vulling.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm je oven op 170 graden.
snijdt de filets open maar niet door , bestrooi met wat peper ( geen zout , kaas en ham is zout genoeg )
beleg nu eerst met basilicum , dan ham dan de kaas snippers, rol strak dicht en zet vast met een prikker.
meng nu in een kom het meel met de kruiden, besmeer de filets met de mosterd en rol ze door het kruiden mengel,
bak in een Ovenschaal 15 a 20 minuten tot goudgeel en dat je kaas ziet gaan lopen

Tags, ,

Serveertip

Gewoon lekker met verse krieltjes en sperzieboontjes

Bron

Cheffbarea



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top