Groen gezond stamppotje

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

  • Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

    Groen gezond stamppotje

Ik ben geen hele grote stamppotfan maar ik eet deze toch wel heel graag.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
** 1 kilo vastkokende aardappels (geschild, gewassen en in stukken gesneden)
** 100 gram babyspinazie
** 200 gram spinazie (gewassen)
** 75 gram rucola (gesneden)
** 250 gram gesneden andijvie
** 4 kleine rode uien (in halve ringen gesneden)
** 3 teentjes knoflook (geplet en klein gehakt)
** 1 rode peper (klein gesneden)
** 1 vleestomaat (in kleine bokjes gesneden)
** 1 citroen (sap van 1 halve)
** 1 eetlepel dijon mosterd
** peper en zout uit de molen
** 150 gram oude geraspte kaas
** scheutje knoflook-chili olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

** Breng de aardappelen aan de kook en kook ze 20 minuten in ruim water met wat zout. Giet af en laat uitdampen.

** Doe een scheutje knoflook-chili olie in een (wok) pan en bak hierin de knoflook, de tomaat, de uienringen en de rode peper een minuut of 3 aan. Voeg dan al roerend beetje bij beetje alle spinazie toe tot alle spinazie op is en geslonken.

** Doe de andijvie (rauw) in een grote pan. Doe daarbovenop de gekookte aardappels. Daarbovenop de gesneden rucola, gevolgd door het tomaat-uienmengsel.

** Doe hierop de geraspte kaas en de mosterd. Voeg als laatste de babyspinazie toe.

** Stamp met de stamper alles goed door elkaar.

** Proef even en voeg eventueel nog wat peper en zout naar smaak toe als je dat wilt.

** Eet smakelijk!

Serveertip

Ik heb het gegeten met een gehaktbal uit de Airfryer .

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

SandraK1966 avatar
SandraK1966

Doorsturen

Home Recepten