Turkse yoghurtsoep, koude

  • Turks, Soep
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 01-07-1999

Voor vier tot zes personen. lekker als ie heel koud is!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 citroen,
halve liter yoghurt,
3 geschilde en geraspte komkommers,
1 theelepel fijngesneden dille,
1 gesnipperde teen knoflook,
3 eetlepels olie,
1 theelepel dillezaadjes,
1 eetlepel fijngesneden kruizemuntblaadjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rasp de citroen. Snijd hem doormidden en pers de beide helften uit. Doe de rasp met het citroensap en de overige ingredienten in een kom en klop alles, liefst met een keukenmachine, anders een garde, tot een mooie samenhangende massa. Zet de soep 2 a 3 uur koel weg, alvorens hem op te dienen in kleine kopjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten