Calamaris en knoflookboter en citroensap en peterselie uit de airfryer
- Vis, Bijgerecht
- 20-30 min.
Lekker makkelijk en snel.
Ingrediënten 2 personen
** 1 zak diepvries Calamaris (550 gram, Lidl)** 2 eetlepels knoflookboter
** 1 scheutje citroensap
** 2 dessertlepels gedroogde peterselie
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 572,84 kcal |
Koolhydraten | 67,30 g |
Eiwitten | 14,95 g |
Vetten | 27,94 g |
Benodigdheden
Airfryer
Bereidingswijze
** Verwarm de airfryer vóór op 200 graden.
** Doe de calamaris bevroren in de airfryer en zet op 12 minuten.
** Schud tussendoor een keer.
** Verdeel de calamaris over twee borden (12 stuks per persoon)
** Doe per bord een eetlepel knoflookboter, een scheut citroensap e een dessertlepel gedroogde peterselie over de calamaris.
** Eet smakelijk!
Serveertip
Ik heb het als avondeten gegeten met salade en aardappelblokjes uit de airfryer.