gevulde paprika's "Halloween"

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • gevulde paprika's "Halloween"

    Gevulde paprika's "Halloween"

    Gevulde paprika's "Halloween"

 Lekker met rijst en tomatensaus. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
500 g gemengd gehakt
ei
paneermeel
olijfolie
4 gele of oranje paprika's
peper
zout
rijst
tomatensaus
evt. tijm, oregano, paprikapoeder, cayennepeper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Was de paprika's. Snij het hoedje van de paprika's. Verwijder de zaadlijsten.
-Snij er een gezichtje uit.
-Meng het gehakt met ei, paneermeel en kruid met peper en zout. Tip: voeg kruiden naar smaak toe bv. komijn, paprika, cayenne, oregano, ...

-Vul de paprika's.
- Plaats het deksel terug op de paprika's.
-Plaats in een ovenschaal met een scheutje olijfolie. Tip: wie wil, kan nu ook wat tomatensaus toevoegen in de schotel.
-Bak 30 minuten op 200°C in een voorverwarmde oven.
-Haal uit en serveer met gekookte rijst en eventueel tomatensaus.

Bron

chef = Jordy Geuens - VTM

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten