gevulde paprika's "Halloween"
- Belgisch, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
Lekker met rijst en tomatensaus.
Ingrediënten 4 recipe.people
500 g gemengd gehaktei
paneermeel
olijfolie
4 gele of oranje paprika's
peper
zout
rijst
tomatensaus
evt. tijm, oregano, paprikapoeder, cayennepeper
Bereidingswijze
-Was de paprika's. Snij het hoedje van de paprika's. Verwijder de zaadlijsten.
-Snij er een gezichtje uit.
-Meng het gehakt met ei, paneermeel en kruid met peper en zout. Tip: voeg kruiden naar smaak toe bv. komijn, paprika, cayenne, oregano, ...
-Vul de paprika's.
- Plaats het deksel terug op de paprika's.
-Plaats in een ovenschaal met een scheutje olijfolie. Tip: wie wil, kan nu ook wat tomatensaus toevoegen in de schotel.
-Bak 30 minuten op 200°C in een voorverwarmde oven.
-Haal uit en serveer met gekookte rijst en eventueel tomatensaus.
Bron
chef = Jordy Geuens - VTM