gevulde paprika's "Halloween"

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-08-2017
  • gevulde paprika's "Halloween"

    Gevulde paprika's "Halloween"

    Gevulde paprika's "Halloween"

 Lekker met rijst en tomatensaus. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g gemengd gehakt
ei
paneermeel
olijfolie
4 gele of oranje paprika's
peper
zout
rijst
tomatensaus
evt. tijm, oregano, paprikapoeder, cayennepeper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Was de paprika's. Snij het hoedje van de paprika's. Verwijder de zaadlijsten.
-Snij er een gezichtje uit.
-Meng het gehakt met ei, paneermeel en kruid met peper en zout. Tip: voeg kruiden naar smaak toe bv. komijn, paprika, cayenne, oregano, ...

-Vul de paprika's.
- Plaats het deksel terug op de paprika's.
-Plaats in een ovenschaal met een scheutje olijfolie. Tip: wie wil, kan nu ook wat tomatensaus toevoegen in de schotel.
-Bak 30 minuten op 200°C in een voorverwarmde oven.
-Haal uit en serveer met gekookte rijst en eventueel tomatensaus.

Bron

chef = Jordy Geuens - VTM

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten