full English breakfast

  • Engels, Ontbijt
  • 20-30 min.
  • full English breakfast

    Full English breakfast

    Full English breakfast

  • full English breakfast

    Full English breakfast

    Full English breakfast

  • full English breakfast

    Full English breakfast

    Full English breakfast

  • full English breakfast

    Full English breakfast

    Full English breakfast

waar je mee omgaat wordt je mee besmet zeggen ze wel eens, dat klopt , het heeft me even gekost om ook de bonen te waarderen , maar als basis voor een dag hard werken snap ik dit concept volledig.
het enige wat je nodig hebt zijn wel de originele en verse ingredienten , het is natuurlijk niet echt een recept want het is 90% k&k ,
een aantal dingen zijn basis , plus andere optioneel , het voordeel is dat je kan weglaten wat je niet lust, en toevoegen wat wel.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 goede braadworstjes , niet te groot of te klein , wel gekruid
1 blik Heinz witte bonen in tomatensaus
2 tomaten
4 kleine eitjes
200 gram bloedworst
100 gram bacon gesneden
4 witte boterhammen ( casino met korst )
z/p udm
boter om te bakken.
optioneel :
champignons ( heel uit pot , ja ja ik weet het )
krieltjes met schil
gebakken haring ( van de visboer , niet zelf gaan bakken , meurt je tent uit )
sauzen:
hp saus ( zie foto )
ketchup
tabasco
worcestersaus
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1830,81 kcal
Koolhydraten 118,62 g
Eiwitten 103,34 g
Vetten 100,02 g
Benodigdheden
vergiet
grilpan
koekenpan 2x

Bereidingswijze

laat in een droge koekenpan de bacon zijn vet verliezen op zeer laag vuur , schep uit , we gaan later de bacon doorbakken.
voeg beetje boter toe aan het vet , haal de boterhammen erdoor en bak krokant, en lichtbruin , laat afkoelen.
snijdt de tomaten in schijven , leg in je vergiet niet op elkaar maar de randen tegen elkaar, bestrooi met wat zout en laat ze voor een half uur vocht verliezen. draai af en toe .
smeer je worstjes in met wat olie en leg in je grilpan op middelhoog , als ze knappen is het nog beter, dan heb je echte "bangers " dep de tomaten goed droog, bestrooi de tomaten met wat peper en voeg de laatste 5 minuten toe , gegrilde buitenrandjes .
verwarm de bonen, en bak ondertussen de eitjes , laat het wit zo weinig mogelijk uitlopen.
bak de bacon verder af tot gewenste krokantheid, voeg de bloedworst toe en bak die 3 minuten mee ( kleine plakjes , niet uit de super )
optioneel:
haring: gewoon even opwarmen in een droge koekenpan
champignons: uit laten lekken , bestrooi met wat aromat , in droge grilpan lichtbruin bakken.
aardappels: kan in de koeken pan , maar wordt ook wel samen met de champignons in de oven gezet, 180 , 20 min.

Bron

vrienden.

Serveertip

de combinatie beanz met wat tabasco en iets worcestersaus is verassend lekker , staat op me lijstje voor pimp my oldies, want het kan natuurlijk ook met zelfgemaakte tomatensaus , andere bonen en misschien wel een gepocheerd ei .

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hans3333 avatar
hans3333

Doorsturen

Home Recepten