1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Cake
  5. Kwarkcake
  6. Kwarkcake

Kwarkcake

  • Goedkoop en snel, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-06-1999

Ingrediënten


250 gram bruine basterdsuiker (of 400 gram zoetstof) 250 gram bloem 225 gram magere kwark 1 dl melk rozijnen sap van een halve citroen kaneel of koekkruiden gehalveerde walnoten



Zonder vet!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden. Week de rozijnen in het citroensap. Klop de kwark met de melk tot een luchtige massa, en klop hier vervolgens de suiker, kaneel en bloem doorheen tot een luchtig deeg ontstaat. Meng hier de rozijnen door en bak het mengsel 1 70 minuten in het midden van de oven tot de cake gaar is. Garneer met de walnoten.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van claud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van claud
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top