Berenjenas fritas con miel de cana

Berenjenas fritas con miel de cana

Smulweb imageSmulweb

Bereid een zoete en frisse snack met de Berejenas fritas con miel de cana. Aubergines in plakken gesneden, gebakken in hete olie en afgemaakt met een vleugje stroop. Geschikt als tussendoortje en lekker om warm te serveren.

45 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Berenjenas fritas con miel de cana op tafel.

  1. Doe in een grote kom het water en los hier 1 el zout in op.
  2. Snijd de aubergines in plakken van ongeveer ½ centimeter en zet ze een half uur in het water.
  3. Laat de plakken goed uitlekken.
  4. Verhit de olie in een pan, haal de aubergine door de bloem en bak ze ongeveer 1 minuut per kant in de hete olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  5. Leg ze op een schaal of bord en doe er wat stroop op.
  6. Meteen uit de pan zijn ze natuurlijk het lekkerst maar even opwarmen in de oven kan ook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Tapas