KAVIAAR OP EEN AARDAPPEL PANNENKOEK.

  • Russisch, Amuse
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-07-2017
  • KAVIAAR OP EEN AARDAPPEL PANNENKOEK.

    KAVIAAR OP EEN AARDAPPEL PANNENKOEK.

    KAVIAAR OP EEN AARDAPPEL PANNENKOEK.

Traditioneel Russisch gerecht verheven tot een amuse. Met 3 soorten "kaviaar". Jammer genoeg is de echte onbetaalbaar! 

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
PANNENKOEKJE
300 gr aardappelen middel grote
1 st ei
1 el bloem
0.3 tl soda
Zout
Peper
Zonnebloemolie
PRESENTEREN
100 ml slagroom
100 gr Philadelphia
met kruiden
1 pt kaviaar rode
1 pt kaviaar zwarte (tsarskaya)
1 pt kaviaar gele (kabeljauw)
10 tk Dille
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Poffertjes pan

Bereidingswijze

pannenkoekje
1. Schil de aardappelen en rasp ze fijn.
2. Doe het mengsel in een kom en meng het met het ei, bloem, soda, zout en peper.
3. Bak de pannenkoekjes in een poffertjes pan mooi bruin en gaar.
4. Reserveer de pannenkoekjes
PRESENTEREN
5. Klop de slagroom stijf
6. Meng de slagroom met de Philadelphia en doe het mengsel in de spuitzak
7. Leg een pannenkoekje op een amuselepel of klein bordje.
8. Leg op elk pannenkoekje de kaviaar, van elke kleur.
9. Leg een toefje van het philadelphia mengsel op de kaviaar
10. Garneer met een takje dille.

Serveertip

Serveer op een leuke amuse lepel.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten