1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Varkenshaas
  6. Gevulde Varkenshaas met Brie en Rozemarijn

Gevulde Varkenshaas met Brie en Rozemarijn

Door: jhcv

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-07-2017

Ingrediënten 2 personen


* 200 gram Brie
* 2 stuks Varkenshaas
* 2 eetlepels Olijfolie
* 1 eetlepel Roomboter
* 1 eetlepel Honing
* 1 eetlepel Rozemarijn
* 1 snufje Zwarte peper
* 1 snufje Zout


Gevulde Varkenshaas met Brie en Rozemarijn
Gevulde Varkenshaas met Brie en Rozemarijn

Deze heerlijke combinatie van malse varkenshaas gevuld met de romige brie en de zoete honing is een waardig gerecht om op tafel te zetten. Lekker als er vrienden komen eten of op een romantisch avondje. 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Zorg voor 2 gelijke varkenshaas stukken. Bestrooi de varkenshaas met peper en zout.
3. Verwarm een vleespan met boter en bak de varkenshaas hierin half gaar. (Je gaart de varkenshaas verder in de oven).
4. Snijd de brie in plakjes en haal de rozemarijn van de takjes.
5. Maak ongeveer 3 insnedes in een stukje varkenshaas. Deze vul je met de plakjes brie.
6. Plaats de stukken vlees in een ovenschaal.
7. Meng de olie, honing en rozemarijn met elkaar en giet de marinade over de stukken vlees.
8. Zorg dat ze helemaal goed ingesmeerd zijn.
9. Vervolgens gaat de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven.
10. Na 15 minuten kan de ovenschaal uit de oven en de varkenshaas geserveerd worden.

Tags, , ,

Bron

De kokende zussen



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top