Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Camembert
  6. Camembert op de BBQ

Camembert op de BBQ

Door: KaasMaandag

  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-07-2017

Met dit originele BBQ recept verras je elke gast. En deze Camembert kaas leent zich perfect voor de BBQ! 

Ontdek meer:

Ingrediënten 4 personen


1 Camembert Le Rustique in doosje
2 takjes rozemarijn
handvol gedroogde abriokozen
stokbrood


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie, barbecue, Snijplank en mes


Bereidingswijze

1. Maak een kruisvormige insnijding in de Camembert en steek in het midden een takje rozemarijn.
2. Versnipper de overige rozemarijn en snijd de gedroogde abrikozen in stukjes.
3. Wikkel het doosje Camembert zonder deksel in aluminiumfolie en plaats deze op de Barbecue tot de kaas voldoende zacht is.
4. Open de korst van de Camembert en bestrooi deze met de fijngesnipperde rozemarijn en stukjes gedroogde abrikoos.
5. Dip met het stokbrood in de Camembert en smullen maar!

Tags, , ,

Serveertip

Kijk voor meer inspiratie op



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top