Koffiebroodjes met rum
- Nederlands, Brood
- 20-30 min.
- Geplaatst op 01-07-2017
Deze koffiebroodjes wil je dit weekend maken! Lekker romig van binnen en met een scheutje rum maak je ze extra speciaal.
Ingrediënten 8 personen
200 ml banketbakkersroom2 handjes rozijnen
50 ml Caribische rum
1 pak croissantdeeg XL
Benodigdheden
OvenschaalBereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Meng de rozijnen met de banketbakkersroom en laat dit minstens 30 minuten weken.
3. Meng de banketbakkersroom met de geweekte rozijnen en rol het croissantdeeg uit. Verdeel hier het mengsel over en rol het deeg op. Snijd de deegrol in 8 gelijke plakken en leg deze in een Ovenschaal.
4. Bak de koffiebroodjes in 20 minuten af in de voorverwarmde oven.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties