Pad Thai

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Pad Thai

    Pad Thai

    Pad Thai

  • Pad Thai

    Pad Thai

    Pad Thai

  • Pad Thai

    Pad Thai

    Pad Thai

Mijn favoriete streetfood gerecht! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g rijstnoedels
200 g grote garnalen
200 g kippendij, in reepjes
100 g tofoe, in blokjes
4 eieren
3 cm gember, geraspt
2 knoflooktenen, fijn gesneden
50 g witte kool, in reepjes gesneden
2 wortels, in kleine blokjes gesneden
150 g tauge
2 bosuitjes, in ringen
50 g pinda's, fijn gevijzeld
2 limoenen, in parten

Voor de saus:
25 ml vissaus
25 ml tamarinde
25 ml sojasaus
2 el bruine basterd suiker
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 622,38 kcal
Koolhydraten 78,66 g
Eiwitten 35,04 g
Vetten 17,49 g
Benodigdheden
Wokpan, Snijplank en mes

Bereidingswijze

1. Verhit een el zonnebloemolie in de Wokpan. Bak hier als eerst de eieren in als een omelet. Maak stuk met je spatel. Bak hier vervolgens de knoflook, gember, kip, tofoeblokjes en gamba's in.
2. Voeg dan de wortel en witte kool toe. Bak dit 3 minuten mee.
3. Schep hier de rijstnoedels doorheen en giet de saus bij het geheel. Bak dit 5 minuten.
4. Maak af met de taugé, bosui, limoen en pinda's.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Sabine_Gaastra avatar
Sabine_Gaastra

Doorsturen

Home Recepten