Jagersaus

  • Balkan, Saus/dressing
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 24-06-2017
  • Jagersaus

    Jagersaus

    Jagersaus

Lekkere dikke jagersaus.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
5 of 6 gesneden champignons
2 of 3 uien deels in reepjes, grotendeels in kleine blokjes
flesje rode wijn
2EL bruine suiker
2 teentjes knoflook
1k spekjes
1TL peterselie
1TL dragon
1TL tijm
1TL rozemarijn
1/2TL sambal
scheuitje azijn
scheutje ketjap
laurier blaadje
stukje paprica versnippert
blokje tomaten pure
blokje runderboullion met 400ml water
bloem in water aangemaakt om dikker te maken gelijk toevoegen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
spekje en uit en paprica en knoflook bakken
de rest toevogen en uutje warm laten zijn, niet koken.

Bereidingswijze

lijkt me duidelijk

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten